Υλικά:
1 πακέτο κατεψυγμένα αμπελοφάσουλα (στρογγυλά)
1 πρέζα δεντρολίβανο ξερό ή φρέσκο (μόνο τα φυλλαράκια)
1 κουταλιά αλάτι
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε δύο λίτρα νερό και ρίχνουμε μέσα το δεντρολίβανο και το αλάτι. Μόλις το νερό αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε τα φασολάκια μας έτσι παγωμένα όπως είναι. Τα βράζουμε για περίπου ένα τέταρτο της ώρας μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε ζεστά ή κρύα περιχύνοντάς τα με ξυδάκι και ελαιόλαδο. Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο αλάτι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.