Υλικά:
1 1/2 κιλό αμπελοφάσουλα
Μαϊντανός
Ελαιόλαδο
Ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τα αμπελοφάσουλα σε αλατισμένο νερό. Τα σερβίρουμε πασπαλίζοντάς τα με μαϊντανό και προσθέτουμε λαδόξυδο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.