Το αλουμινόχαρτο θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα μόνο από την γυαλιστερή πλευρά του η οποία είναι κατεργασμένη. Η άλλη πλευρά είναι ακατέργαστη και μπορεί να βγάζει διάφορες ακατάλληλες ουσίες.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε ο Γιώργος Μακαλέκας, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.