150γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά
4 αυγά
150γρ. τυρί τριμμένο
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης μεγάλες
150γρ. ελιές σε ροδέλες
1 κουταλιά μουστάρδα
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε στενόμακρες λωρίδες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε τις πιπεριές για μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι, την μαγιά, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και τη μουστάρδα. Όταν η ζύμη μας γίνει ομαλή προσθέτουμε το τυρί, τις ελιές και τις πιπεριές. Αλείφουμε μια στενόμακρη αντικολλητική φόρμα με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλεύρι. Αδειάζουμε το αλεύρι που περίσσεψε και ρίχνουμε την ζύμη για αλμυρό κέικ στη φόρμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για πενήντα λεπτά της ώρας περίπου μέχρι να ροδίσει. Το αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια το κόβουμε σε φέτες και το απολαμβάνουμε.