140γρ. φαρίνα
60γρ. βούτυρο (να είναι λιωμένο)
1 αυγό χτυπημένο
50γρ. τριμμένη παρμεζάνα
75γρ. κύβους ζαμπόν
1 κουταλιά ξηρή μαγιά
Αλάτι, πιπέρι
Μυρωδικά της αρεσκείας μας
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το τυρί, τη μαγιά, το ζαμπόν, τα μυρωδικά, πιπέρι και ελάχιστο αλάτι (ανάλογα με το τυρί). Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και το αυγό και ανακατεύουμε με πιρούνι, κουτάλι ή φορώντας γάντια. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί και πλάθουμε μπαλάκια ζύμης σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού. Τα πατάμε με το χέρι μας και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για είκοσι περίπου λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα αλμυρά αυτά μπισκοτάκια μπορούμε να τα απολαύσουμε τόσο ζεστά όσο και κρύα.