1/2 κιλό καρότα τριμμένα
200γρ. τριμμένο τυρί τσένταρ
5 αυγά
10 κουταλιές αλεύρι βρώμης
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα πιάτο βάζουμε τα καρότα, σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη (wrap) και ψήνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για τρία λεπτά στην μεγαλύτερη ένταση. Εάν προτιμούμε μισοβράζουμε τα καρότα στον ατμό αλλά φροντίζουμε ώστε να είναι χωρίς υγρά. Μόλις κρυώσουν τα καρότα τα βάζουμε σε ένα μπωλ και τα ανακατεύουμε καλά με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Απλώνουμε την ζύμη του καρότου σε επίπεδη επιφάνεια. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Κόβουμε με κουπ πατ το μείγμα μας, και αραδιάζουμε τα αλμυρά μπισκοτάκια καρότου πάνω στο αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά στις άκρες.