750γρ. αλεύρι
300γρ. βούτυρο
200γρ. ελαιόλαδο
200γρ. τυρί παρμεζάνα
4 αυγά
Δεντρολίβανο, θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα μπωλ βάζουμε το τυρί, το βούτυρο, το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά να γίνουν ένα. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε ίσα ίσα να γίνει ομοιόμορφη η ζύμη και την αφήνουμε να σταθεί για μία ώρα. Φτιάχνουμε στο σχήμα που θέλουμε ή χρησιμοποιούμε πρέσα μπισκότων χωρίς την “μύτη” της. Βγάζουμε ομοιόμορφες ροδέλες ζύμης και τις κόβουμε με μαχαίρι όσο πιο ισόπαχα μπορούμε. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίζουμε με λίγα μυρωδικά και λίγο αλάτι ακόμη τα μπισκότα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 190 βαθμούς φούρνο τόση ώρα ώστε να ροδίσουν οι άκρες τους (ο χρόνος εξαρτάται από το πάχος που έχουν).