3 κούπες αλεύρι
1 1/2 κούπα τυρί τσένταρ τριμμένο
1 κούπα γάλα
3 αυγά
1 κρεμμύδι ξερό
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
3 κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε στο μισό ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μέχρι να μαλακώσουν και τα αφήνουμε να χλιάνουν. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το τυρί, το μπέικιν πάουντερ, τον βασιλικό, το αλάτι (περίπου 1-2 κουταλάκια) και τη ρίγανη. Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα, λίγο πιπέρι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε και τα κρεμμύδια μαζί με το ελαιόλαδο που υπάρχει στο τηγάνι. Κάνουμε μια λακουβίτσα στο μείγμα του αλευριού και εκεί ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι με φόρμες για μάφιν και με ένα κουτάλι γεμίζουμε με τη ζύμη μας μέχρι λίγο πριν το χείλος της φόρμας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για μισή ώρα περίπου μέχρι να ροδίσουν τα μάφιν μας. Τα αφήνουμε να κρυώσουν αφού τα ξεφορμάρουμε πάνω σε σχάρα και τα σερβίρουμε. Κρύα ή ζεστά είναι εξίσου νόστιμα!