1/2 φύλλο κρούστας
6 αυγά
6 φέτες μπέικον
1 κούπα τριμμένα κίτρινα τυριά
Αλάτι, πιπέρι
Θα χρειαστούμε μια φόρμα για μάφινς. Κόβουμε κύκλους από τη σφολιάτα μας με την βοήθεια ενός ποτηριού έτσι ώστε να υπάρχει σφολιάτα και στα τοιχώματα. Τηγανίζουμε τις φέτες του μπέικον τόσο ώστε να παραμείνει εύκαμπτο. Κάνουμε την κάθε λωρίδα μπέικον σαν δαχτυλίδι και το στρώνουμε στα εσωτερικά τοιχώματα της σφολιάτας. Στο κάτω μέρος της κάθε φωλιάς που δημιουργήσαμε βάζουμε τα τριμμένα κίτρινα τυριά και πάνω τους σπάμε από ένα αυγό (το μπέικον θα το συγκρατήσει στο κέντρο). Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά μέχρι να ψηθεί καλά το αυγό μας. Αφήνουμε τα μάφιν μας να κρυώσουν για πέντε λεπτά πριν τα ξεφορμάρουμε και τα σερβίρουμε.