Υλικά:
3 φλιτζάνια αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι βούτυρο
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
1/2 φλιτζάνι γάλα
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το βούτυρο. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ. Αφήνετε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθετε κουλουράκια και ψήνετε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά. Σερβίρονται ζεστά ή κρύα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.