1 κιλό καλαμποκάλευρο
1/2 κιλό μανιτάρια
4 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
Δυόσμο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Κόβουμε σε φετούλες τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε σε αυτό καλά τα κρεμμύδια προσθέτοντας και λίγο αλάτι. Όταν αυτά πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα μανιτάρια και μπόλικο δυόσμο (ψιλοκομμένο φρέσκο ή τριμμένο ξερό). Εντωμεταξύ έχουμε βάλει ένα λίτρο νερό και λίγο ακόμα σε ένα κατσαρολάκι να βράζει. Ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο μέσα στα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε ένα λίτρο βραστού νερού και ανακατεύοντας κοιτάζουμε μήπως θέλει και λίγο ακόμη. Χρειαζόμαστε μια ημίρρευστη ζύμη που ναι μεν δεν πλάθεται, αλλά στέκεται.
Λαδώνουμε ένα ταψί και είτε ρίχνουμε όλη μας την ζύμη μαζί απλώνοντας την, είτε την μοιράζουμε με ένα κουτάλι της σούπας σε μπισκοτάκια. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα και να στερεοποιηθούν.