Υλικά:
1 κιλό νερό
100γρ. αλάτι
100γρ. ξύδι
Εκτέλεση:
Φέρνουμε το ξύδι μόνο του σε βρασμό και κατόπιν το αφήνουμε να κρυώσει. Το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και η άλμη μας είναι έτοιμη. Ιδανική για να συντηρήσουμε ελιές, κάπαρη, τουρσιά, κτλ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.