Υλικά:
3 κουταλιές αλάτι
1 κουταλιά πιπέρι
1 κουταλιά κύμινο
1/2 κουταλιά ρίγανη
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά μας σε ένα μπωλάκι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν χρειαζόμαστε περισσότερη ποσότητα τροποποιούμε ανάλογα τα υλικά μας, διατηρώντας όμως αυτή την αναλογία. Με αυτό αλατοπιπερώνουμε τη συκωταριά αφού την κόψουμε και πριν την περάσουμε στην σούβλα για το κοκορέτσι καθώς επίσης και ανάμεσα στα έντερα που τυλίγουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.