Υλικά:
3 κουταλιές αλάτι
1 κουταλιά πιπέρι
1 κουταλιά ρίγανη
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά μας σε ένα μπωλάκι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν χρειαζόμαστε περισσότερη ποσότητα τροποποιούμε ανάλογα τα υλικά μας, διατηρώντας όμως αυτή την αναλογία. Με αυτό αλατοπιπερώνουμε καλά το αρνί ή το κατσίκι εσωτερικά και εξωτερικά πριν το σουβλίσουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.