Πάντοτε όταν ρίχνω τη σάλτσα ντομάτας στα φαγητά μου, στάζω και μερικές σταγόνες λεμονιού. Νομίζω ότι από τη μυρωδιά και μόνο καταλαβαίνω αν το φαγητό έχει το απαραίτητο αλάτι (αυτό το κάνω τελείως εμπειρικά και πάντα πετυχαίνει… γιατί δεν δοκιμάζω σχεδόν ποτέ τα φαγητά μου).
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Αναστασία Καντή, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.