Υλικά:
Ζεστό στιγμιαίο καφέ (βαρύ)
30ml ουίσκι
2 κουταλιές ζάχαρη
Σαντιγί
Εκτέλεση:
Σε ένα ποτήρι βάζουμε τον καφέ (εγώ προτιμώ τον στιγμιαίο espresso), το ουίσκι και τη ζάχαρη ανακατεύοντας τα καλά, φροντίζοντας να έχουμε αφήσει χώρο για τη σαντιγί. Τέλος προσθέτουμε από πάνω και τη σαντιγί και απολαμβάνουμε!
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.