Υλικά:
Παραδοσιακό γιαούρτι
Αλάτι
Λίγο ξυρό δυόσμο
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ 1 μέρος γιαούρτι και 3 μέρη νερό μέχρι να διαλυθεί τελείως το γιαούρτι. Σουρώνουμε το μείγμα και στο αϊράνι -το υγρό που έχει περάσει από το σουρωτήρι- προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο ξυρό δυόσμο ανάλογα με το γούστο μας.
Είναι συνταγή της γιαγιάς!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ο Χρήστος, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.