Υλικά:
200ml καφέ στιγμιαίο
40ml κρέμα γάλακτος
Ζάχαρη ή στέβια
Εκτέλεση:
Χτυπάμε καλά την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί (αν θέλουμε τις βάζουμε και λίγη ζαχαρίτσα ή στέβια). Ετοιμάζουμε τον καφέ μας έτσι ώστε να είναι πολύ δυνατός και πολύ καυτός. Σερβίρουμε ξεκινώντας από τον καφέ -προσθέτουμε όση ζάχαρη ή στέβια θέλουμε- και από πάνω του βάζουμε τη σαντιγί.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.