Μερικές σταγόνες λάδι δεν βοηθούν μόνο τα μακαρόνια να γίνουν αl dente αλλά εμποδίζουν το άφρισμα σε όλα τα φαγητά που βράζουμε με νερό (ακόμη και στα κρέατα).
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Αναστασία Καντή, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.