3 αυγά
120γρ. λευκή σοκολάτα
120γρ. κριμ τσιζ
Ζάχαρη άχνη
Ελάχιστο βούτυρο
Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια των αυγών και αφήνουμε τα ασπράδια να κρυώσουν στο ψυγείο. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Κόβουμε την σοκολάτα σε κομματάκια και την λιώνουμε σε κατσαρολάκι σε μπεν μαρί. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Ανακατεύουμε την λιωμένη σοκολάτα να γίνει λεία, ρίχνουμε μέσα της το κριμ τσιζ και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια σκουπίζουμε το κάτω μέρος της κατσαρόλας που έχει το μείγμα, το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και μέσα προσθέτουμε τους κρόκους ανακατεύοντας έντονα. Προσθέτουμε το 1/3 της μαρέγκας και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Προσθέτουμε και την υπόλοιπη μαρέγκα και ανακατεύουμε καλά αλλά απαλά. Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και το βάζουμε να καλύψει όλη μας τη φόρμα (διάμετρος περίπου 16 εκατοστών). Με τα χέρια μας κρατάμε την φόρμα και την αφήνουμε να πέσει από λίγα εκατοστά στον πάγκο της κουζίνας μας 4-5 φορές έτσι ώστε να φύγουν οι μεγάλες φυσαλίδες που μπορεί να υπάρχουν στο αφράτο τσιζ κέικ μας. Σε ένα μεγάλο ταψί ρίχνουμε καυτό νερό και μέσα του ακουμπάμε την φόρμα με το μείγμα μας. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μας για δεκαπέντε λεπτά. Κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 160 και ψήνουμε για δεκαπέντε λεπτά ακόμη. Σβήνουμε τον φούρνο μας και αφήνουμε το τσιζκέικ μας να ψηθεί για δεκαπέντε λεπτά ακόμη με την υπάρχουσα θερμοκρασία. Αφήνουμε το γλυκό μας να κρυώσει εντελώς. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη, κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε!!!