Για να είναι πάντα αφράτο το κέικ πρέπει στην αρχή να χτυπήσουμε το βούτυρο για αρκετή ώρα(3′-4′) πριν ρίξουμε τα υπόλοιπα υλικά. Όταν ρίξουμε προς το τέλος το αλεύρι με το άρωμα και το γάλα (πιο συνηθισμένη συνταγή) πρέπει να χαμηλώσουμε την ταχύτητα στο μίξερ.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Μαρία Παλαμαρα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.