Υλικά:
1 κουτί γάλα εβαπορέ
300γρ. γιαούρτι
1 φάκελο ζελέ
Κέικ (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Διαλύω το ζελέ σε 2 ποτήρια νερό, το ένα βραστό για να διαλυθεί η σκόνη (ότι χρώμα και άρωμα θέλουμε). Σαν βάση έβαλα λεπτό φύλλο από κέικ ή κάτι σαν τάρτα αν θέλουμε! Χτυπάω το γάλα και το γιαούρτι πολύ να αφρατέψουν και πάντα χτυπώντας ρίχνω τον διαλυμένο ζελέ. Το αδειάζω στο πυρέξ ή σε ταψί στρωμένο με το κέικ. Καλύτερα σε ταψί φόρμα με αποσπώμενο στεφάνι για να σερβίρετε καλύτερα!!!
Την συνταγή αυτή καθώς και την φωτογραφία που την συνοδεύει, μας τα έστειλε ο καλός μας φίλος Ορφέας, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε τα blog του Ορφέα: «ΤΟΥΙΤΥ» και Ααα!!! να μία Τρελή κι αδέσποτη !!!!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.