250γρ. αλεύρι
Γάλα ζεστό
70γρ. βούτυρο
1 αυγό
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι ζάχαρη
1/2 κουταλάκι αλάτι
Κόβουμε το βούτυρο σε κυβάκια. Σε ένα μπωλ βάζουμε το αλεύρι, την ξηρή μαγιά, το μπέικιν πάουντερ, το βούτυρο, το αυγό, το αλάτι, τη ζάχαρη και το ζυμώνουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να γίνει σαν τριμμένη φρυγανιά. Προσθέτουμε λίγο λίγο ζεστό γάλα μέχρι να πάρουμε μια ζύμη όχι πάρα πολύ μαλακή αλλά γυαλιστερή και εύπλαστη. Σκεπάζουμε τη ζύμη μας και την αφήνουμε στο ψυγείο για μιάμιση ώρα. Ανοίγουμε τη ζύμη μας σε αλευρωμένη επιφάνεια. Απλώνουμε τη ζύμη μας σε καλά λαδωμένο ταψί, τη σκεπάζουμε με πανί και την αφήνουμε να φουσκώσει για μισή ώρα πριν στρώσουμε πάνω της τα υλικά για την πίτσα μας.