1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/4 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 πρέζα μυρωδικό της αρεσκείας μας (ρίγανη, σχοινόπρασο, δυόσμο κτλ)
2 κουταλιές τυρί κρέμα (cream cheese)
1 κουταλιά βούτυρο
1 αυγό
3/4 κούπας γάλα
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το μυρωδικό μας. Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το βούτυρο με το τυρί κρέμα μέχρι να μαλακώσουν και να αναμειχθούν εντελώς. Τότε προσθέτουμε και το αυγό και χτυπάμε καλά το μείγμα μας. Ρίχνουμε και το γάλα και χτυπάμε ξανά. Προσθέτουμε και το περιεχόμενο του μπωλ που έχει το αλεύρι και ανακατεύουμε για λίγο και απαλά, ίσα να ανακατευτούν τα υλικά μας. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά ζύμη στο τηγάνι μας και ψήνουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι οι βάσεις για τα καναπεδάκια μας να ροδίσουν ελαφρά. Τα αφήνουμε σε πιατέλα να κρυώσουν εντελώς πριν τα χρησιμοποιήσουμε.