2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 αυγά
1 1/2 κούπα γάλα
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι με τα υπόλοιπα υλικά να γίνουν χυλός. Αφήνουμε να ξεκουραστεί το μείγμα για τηγανίτες ένα τέταρτο. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το λαδώνουμε ελαφρά. Με μια κουτάλα ρίχνουμε ποσότητα χυλού στο τηγάνι μας ανάλογο με το μέγεθος που θέλουμε να έχουν οι τηγανίτες μας. Αφήνουμε να ψηθούν από την μία πλευρά και στη συνέχεια τις γυρίζουμε να ψηθούν και από την άλλη. Αφαιρούμε τις τηγανίτες και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη μας. Τις απολαμβάνουμε με μέλι ή ζάχαρη, μαρμελάδα, φρέσκα φρούτα, γιαούρτι και ότι άλλο επιθυμούμε. Καλή όρεξη!