Για να γίνουν οι ομελέτες μας αφράτες καλό θα είναι να ρίξουμε μέσα στο αυγό και λίγο φρέσκο γάλα ή αν δεν έχουμε, νερό. Επίσης για να χτυπάμε πιο καλά τα αυγά καλό θα ήταν να τα έχουμε απομακρύνει από το ψυγείο ώρα πριν έτσι ώστε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.