Υλικά:
100γρ. φρέσκες φράουλες
75γρ. ζάχαρη άχνη
1 ασπράδι αυγού
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις φράουλες και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπλέντερ (εάν δεν έχουμε καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε μπαστούνι κοπής σε βαθύ μπωλ μιας και το μείγμα μας αυξάνει πάρα πολύ τον όγκο του). Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και δουλεύουμε το μείγμα μας μέχρι να αποκτήσει την ρευστότητα που επιθυμούμε. Οι αφράτες φράουλες είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε έτσι ή να συνοδεύσουμε με αυτές τηγανίτες, ντόνατς, ζελέ, κέικ, μπισκότα κλπ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.