Αν θέλετε τα κέικ σας να γίνονται πάντα αφράτα -ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό φτιάχνεται με αυγά- θα χτυπάτε πάντα μόνα τους τα αυγά και μετά θα τα ενώνετε με την ζύμη. Θα δείτε ότι η ζύμη σας δεν θα ξανακάτσει ποτέ!
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Μαρία Βολίκα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.