Υλικά:
Πατάτες μικρές φούρνου
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε με το ειδικό μηχάνημα ή με προσοχή σε λεπτές φέτες και τις λαδώνουμε. Με ένα αντικολλητικό χαρτί καλύπτουμε το ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε και τις αραδιάζουμε εκεί. Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.