Πριν στύψω πορτοκαλάδα πλένω καλά τα πορτοκάλια και τρίβω την φλούδα τους στον τρίφτη. Το ξύσμα πορτοκαλιού το φυλάω στην κατάψυξη μέσα σε μικρά κομμάτια από αλουμινόχαρτο ή σε σακούλες κατάψυξης. Έτσι κάνω οικονομία μιας και έχω ξύσμα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, χωρίς να αγοράζω πορτοκάλια ακριβά εκτός εποχής!
Ματούλα
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.