Φτιάχνω πάντα σουβλάκια σπίτι μου. Χρησιμοποιώ πίτες για σουβλάκια ή μπαγκέτα. Για σουβλάκι χρησιμοποιώ είτε κομματάκια κρέατος περασμένα από το τηγάνι, είτε λουκάνικο, είτε σπιτικά μπιφτέκια, ή κομματάκια μπριζόλας, ή κομματάκια κοτόπουλου. Βάζω ντομάτα, κρεμμύδι και τζατζίκι. Στοιχίζουν λιγότερο και ξέρουμε τι τρώμε!
Σούλα Π.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.