Όταν μαγειρεύω στο φούρνο ρίχνω ματιές στο φαγητό ή το γλυκό μου από το τζάμι και δεν ανοίγω την πόρτα (εκτός κι αν θέλει δοκιμή ή ανακάτεμα, βέβαια). Και αυτό γιατί, κάθε φορά που ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου της κουζίνας μας, χάνουμε 20% της θερμότητας!
A.A.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.