Πολλές φορές περισσεύουν πολύ μικρές ποσότητες από διάφορα είδη τυριών. Τα τρίβουμε ή τα θρυμματίζουμε, χτυπάμε τα ανάλογα αυγά, ρίχνουμε λίγο πιπέρι και τα τυλίγουμε σε φύλλο κρούστας ή φύλλο σφολιάτας φτιάχνοντας πεντανόστιμα τυροπιτάκια. Επίσης μπορούμε να τα βάλουμε μέσα σε μπεσαμέλ, σε πίτσες ή σε αλμυρές τάρτες.
Αφροδίτη
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.