Όταν περισσέψει κρέας ψητό το κόβουμε σε μικρές λεπτές φετούλες και το φυλάμε στην κατάψυξη (ή βέβαια το φυλάμε στο ψυγείο για άμεση κατανάλωση). Όταν είναι να το χρησιμοποιήσω ζεσταίνω σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο μια σκελίδα σκόρδο καθαρισμένη και κομμένη σε ροδέλες. Μόλις πάρουν χρώμα τις απομακρύνω από το τηγάνι και τσιγαρίζω ελαφρά τα κομματάκια του κρέατος και στη συνέχεια τα φτιάχνω με πίτες τζατζίκι και ντοματούλα σουβλάκια με γύρο.
Αφροδίτη
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.