Κάνω απόψυξη συχνά (όταν σχηματίζεται πάγος) στο ψυγείο μου γιατί όταν έχει πάγο μειώνεται η απόδοση του και έτσι δουλεύει περισσότερο αυξάνοντας την κατανάλωση του ρεύματος. Επίσης φροντίζω να κλείνω καλά τις πόρτες του και τα λάστιχα να μην έχουν φθαρεί γιατί και απώλειες έχω (ψύξης και χρημάτων) αλλά και στον χώρο της κατάψυξης σχηματίζεται αμέσως πάγος.
Λαυρέντης
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.