Τον χειμώνα που τα λεμόνια είναι άφθονα και φθηνά αγοράζω μια ικανή ποσότητα. Τα πλένω, παίρνω το ξύσμα τους και το αποθηκεύω στην κατάψυξη και στη συνέχεια τα στύβω. Τον χυμό τους τον φυλάσσω σε σακούλες για παγάκια έτσι ώστε να έχω χυμό λεμονιού για όλες τις συνταγές μου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επίσης επειδή είμαστε οικογενειακώς φαν της λέμον πάι (lemon pie), φυλάω και την ποσότητα που απαιτεί η συνταγή σε κυπελλάκια γιαουρτιού.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.