Όταν φτιάχνω μπεσαμέλ βάζω την μισή ποσότητα (από αυτήν που λέει η συνταγή γάλα) και την υπόλοιπη την συμπληρώνω με νερό. Πολύ πιο οικονομική μπεσαμέλ και καμία διαφορά στη γεύση.
Σούλα Π.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.