Ναι, ναι, είδα ειδήσεις. Για να μην συγχυστώ, είπα να μεγαλουργήσω κι εγώ κάπου. Επειδή αλλού δεν το βλέπω, έβαλα λευκό σκούφο και καταπιάστηκα με την κουζίνα. Χοιρινή τηγανιά. Βράζει το κρέας σε λίγο νερό, θα ρίξω αλάτι, πιπέρι, θρούμπι και μια πιπεριά κομμένη δάχτυλα. Κατόπιν το λάδι, θα τηγανιστεί λιγάκι και θα το σβήσω με κρασί. Να φτιάξω και μαύρο ρύζι; Μπα, μπα, πατάτες τηγανιτές που τους έχω και αδυναμία.
του Δημήτρη Χίλιου
Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.