Είναι γνωστό πως το γάλα έχει ημερομηνία λήξεως την οποία προσέχουμε πάρα πολύ όταν το αγοράζουμε. Αυτό που λίγοι σχετικά γνωρίζουν είναι πως η ημερομηνία λήξεως αναφέρεται στην παστερίωση (δηλαδή σημαίνει πως έληξε η παστερίωση) και όχι αυτό καθ’ εαυτό το γάλα. Όταν λοιπόν κάποιο γάλα μας ξεμείνει και έχει “λήξει” απλά το βράζουμε και φτιάχνουμε μια ωραία κρέμα με αυτό! Και γιατί όχι γαλακτομπούρεκο! Οι ιδέες είναι άπειρες!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.