Το ελαιόλαδο είναι πολύ ακριβό αλλά και συγχρόνως πολύ υγιεινό. Το χρησιμοποιώ με σύνεση στα φαγητά και τις σαλάτες μου. Οι περισσότερες συνταγές χρειάζονται ελάχιστο ελαιόλαδο ενώ υπάρχουν και συνταγές που με διαφορετικό τρόπο μαγειρέματος και ποσότητας λαδιού δίνουν το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα οι πατάτες σαν τηγανιτές.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.