Είναι κι αυτά τα απομεινάδια, που μετά τον κάματο, σαν έρθει η ώρα της πείνας, έχουν γεύση και νοστιμιά σαν το καλύτερο γκουρμέ γεύμα του ακριβότερου εστιατορίου…
Κι ας είναι το πιάτο τσιγκρισμένο…
Ας είναι το πιρούνι πιο παλιό κι από την Ακρόπολη…
Δίπλα στην σόμπα, ξαπόσταμα…
Βιδούλες με κιμά, κεφτέδες με σάλτσα, αυγουλάκι βραστό και μια γωνίδα ψωμί….
Λιλίκα
Τόσο το κείμενο όσο και η φωτογραφία που το συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.