Το καζάνι της Annita Zografidou Ntionia χθες και η προετοιμασία του παστουρμά της, μου έφερε αναμνήσεις…
Με έφερε επίσης και σε επικοινωνία με έναν πολύ όμορφο άνθρωπο… τον κύριο ΠΑΥΛΟ ΦΥΛΛΑΡΙΔΗ…
Όποιος δεν έχει φάει Σουφλιώτικο μοσχαρίσιο λουκάνικο, καβουρμά και παστουρμά φτιαγμένο από Σουφλιώτη, είναι σαν να μην έχει φάει τίποτα…
Σουφλιώτικα παραδοσιακά λουκάνικα λοιπόν και ο παστουρμάς είναι Σουφλιώτικος, αλλά με συνταγή από παππού από Ανατολική Θράκη.
Με αυτές τις εικόνες με καλημέρισε σήμερα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Έλενα και στο Χρήστος Μιχαλούδης κρεοπωλείο που με είχαν για πολύ καιρό στη δουλειά τους, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο τής ζωής μου…
Δεν ήταν δουλειά για εμένα… ήταν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
Λιλίκα
Τόσο το κείμενο όσο και η φωτογραφία που το συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.