Πρωινό με τα ανηψούδια μου σήμερα…
Ένα φύλλο σφολιάτας, πολλά καλούδια… Λίγα με τυρί, λίγα με σουτζούκι, λίγα με απάκι κ κασέρι…
Απλώστε τη σφολιάτα κ ανοίξτε τη με τον πλάστη… δίνει πιο ωραίο κ λεπτό αποτέλεσμα στο ψήσιμο… επίσης τρυπήστε με πιρούνι έτσι ώστε να περνάει ο αέρας μέσα από το φύλλο κ να έχετε πιο ωραίο φούσκωμα…
Αλείφουμε πάντα με αυγουλάκι για ωραίο ρόδινο χρώμα…
Καλημέρα με φως…
Λιλίκα
Τόσο το κείμενο όσο και η φωτογραφία που το συνοδεύει είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.