Σφάχτηκε ο μόσχος ο σιτευτός του νουνού μας… το μεράδι μας έγινε ωραίος κιμάς για σουπίτσες και παστίτσιο που αγαπούν τα αγόρια μου…
Σας δείχνω έναν τρόπο κατάψυξης του κιμά έτσι ώστε να μην σας πιάνει πολύ χώρο στην κατάψυξη αλλά και να ξεπαγώνει γρήγορα…
Και σήμερα προετοιμασία για λάχανο τουρσί…
Το έκοψα και με το αλάτι θα το αφήσω να ψηθεί 24 ώρες… αύριο θα κάνω την άλμη με ξύδι λευκό και θα μπει στα βάζα.
10 μέρες αναμονή και θα είναι έτοιμο!
Τα πρώτα χιόνια στο Χορτιάτη μας, έφτασαν…
Έξω κρύο… Οι καρδιές ζεστές…
Καλημέρα σε όλους!
Λιλίκα
Τόσο το κείμενο όσο και η φωτογραφία που το συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.