Δεν μας έκανε τη χάρη σήμερα το live μάλλον γιατί η παρασκευή που ήθελα να σας δείξω είναι εύκολη για όλους…
Συμβουλή: πριν βάλετε τις μελιτζάνες για ψήσιμο, τρυπήστε τες πολύ καλά με ένα μαχαίρι γιατί κάνουν μπουμ μέσα στο φούρνο και γίνεται χαμός…
Μπόλικο σκορδάκι, φρέσκο μαϊντανό και πολύ πολύ ελαιόλαδο…
Μελιτζανομεζές πρώτος!
Και για πιο ιδιαίτερη γεύση, δύο κουταλιές μαγιονέζα και τυρί φέτα τριμμένο στο ρεντέ…
Λιλίκα
Τόσο το κείμενο όσο και η φωτογραφία που το συνοδεύει είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.