Η κουζίνα της Λιλίκας εργάζεται πολύ νωρίς το πρωί, ξημερώματα και μετά ξανά, αργά το βράδυ…
Την κουζίνα μου την έφτιαξα το 2004… στην αρχή δεν μαγείρευε, δεν μοσχομύριζε πολύ… Τα βασικά και αναγκαία…
Δεν ήξερε όμως τι την καρτερούσε…
Προετοιμασία για δεύτερη δόση μελιτζάνα τουρσί, προετοιμασία για τα μελομακάρονα της γιαγιάς και κεφτέδες για τον τρουβά μας τον αυριανό στο χωράφι…
Με ρωτάτε πώς;
Με σωστό προγραμματισμό, λιγοστό ύπνο και όρεξη για ζωή…
Σας φιλώ όλους γλυκά…
Λιλίκα
Τόσο το κείμενο όσο και η φωτογραφία που το συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.