Θα χρειαστούμε:
3-4 κλαδάκια έλατο
2 ξύλα κανέλας
4-6 γαρύφαλλα (μοσχοκάρφια)
Ροδέλες πορτοκάλι
Λίγες σταγόνες αρωματικό λάδι
Κατασκευή:
Βάζουμε τα υλικά σε μια κατσαρολίτσα με νερό να βράσουν. Μόλις αρχίσουν να βράζουν χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι το Χριστουγεννιάτικο άρωμα να πάει σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού μας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.