Θα χρειαστούμε:
Αυγά βρασμένα
Διάφορες λεπτές δαντέλες
Πιστόλι σιλικόνης ή κόλλα
Κατασκευή:
Δεν έχουμε παρά να τυλίξουμε την περιφέρεια του κάθε αυγού με ένα κομματάκι λεπτής δαντέλας. Στερεοποιούμε με σιλικόνη ή κόλλα και τα τοποθετούμε μέσα σε τσουβαλάκι ή κοφινάκι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.