Ο Αργύρης Ταραμονλής , αξιωματικός εα, παρήγαγε στη Λάρισα ουίσκι από κρασί!
Από το 1994 άρχισε να ασχολείται ερασιτεχνικά με την παραγωγή κρασιού και κάποια στιγμή του ήρθε η έμπνευση να φτιάξει ουίσκι από το κρασί που του περίσσευε.
Όπως λέει και ο ίδιος ενώ στο ουίσκι χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη το κριθάρι για να πάρουμε οινόπνευμα με απόσταξη, “το κρασί έχει το πλεονέκτημα να είναι πιο εύγεστο με πρωτογενείς γεύσεις από σταφύλι που είναι πολύ καλύτερο από το κριθάρι”. Τον είδαμε πριν λίγο στην πρωινή εκπομπή του κ Γιώργου Παπαδάκη και μας έκανε εντύπωση τόσο η προσπάθειά του, όσο και ο χαρούμενος και ευπροσήγορος χαρακτήρας του.
Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο της εφημερίδας Ελευθερία
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.