Υλικά:
1/2 κιλό ντομάτες
2 – 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 – 3 κολοκυθάκια τριμμένα
Δυόσμος ψιλοκομμένος
Αλάτι, πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Κόβετε τις ντομάτες σε μικρά κυβάκια και τις ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτετε όσο αλεύρι χρειάζεται, έτσι ώστε να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός. Με ένα κουτάλι ρίχνετε λίγο – λίγο το μείγμα στο καυτό λάδι και τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.